Een greep uit onze projecten…

Maak als ontwikkelaar op tijd de keuze om je communicatie- en marketingacties goed op te pakken. Je doel is namelijk succesvol vastgoed ontwikkelen en scoren met verkoop/verhuur van woningbouwprojecten. Op comfortabele wijze begeleiden wij jou op het gebied van vastgoedcommunicatie en-marketing. Neem plaats in onze SOFA. Total back-up, no stress, focus vanuit de relaxbank. Dat is wat Sofa voor ons betekent en wij waarmaken.

Compleet Salespakket

De Boekenmolen

| 17 huurwoningen Waalwijk | Ook als tijd een issue is, schakelen we snel. Voor de projectontwikkelaar van project Boekenmolen hebben we in nauwe samenwerking met de makelaar (directe opdrachtgever)  in 3 weken tijd de belangrijkste salesmaterialen uitgewerkt. Een projectlogo, een digitale en papieren verhuurbrochure, een krantadvertentie en een bouwdoek voor op de locatie.

Van a tot z marketing- en salespakket

De Els II

| 130 woningen Kaatsheuvel | Opgedeeld in 4 fases wordt de nieuwe wijk De Els II gerealiseerd. Een inbreidingsproject van omvang. In opdracht van de ontwikkelaar ontwikkelde Sofa een heldere propositie en werkten we een totaalpakket aan marketingmiddelen uit. We bouwden de corporate huisstijl en per fase ontwikkelden we verkoopbrochures, online advertising, websites en bannering. Daarbij organiseerden we in samenwerking met de makelaars verkoopevents.

Verkoopbegeleiding + Events

Landgoed ’t Onthaesten

| bouwgrond 10 hectare |  De vraag aan SOFA: hoe kunnen jullie ons helpen om ons groot landgoed zo sterk mogelijk in de markt aan te bieden, zodat de makelaar kwalitatieve leads krijgt en ze het te ontwikkelen landgoed voor een marktconforme prijs kunnen verkopen? De aanpak, een duidelijk marketingplan opstellen met de ontwikkelende particulier. Pragmatisch, niet te uitgebreid en met een sterk verhaal voor de makelaar. SOFA ontwikkelde een huisstijl, diverse verkoopmaterialen en begeleidde de realisatie van een promotievideo van de makelaar. Resultaat: Landgoed verkocht binnen 8 maanden.

Onze opdrachtgevers