Sofa
in het kort

Expert in het begeleiden van projectontwikkelaars en ontwikkelende aannemers op het gebied van vastgoedcommunicatie – en marketing. Vanaf een stevig fundament, het creëren van een projectconcept op basis van het architectonisch ontwerp, doorpakken met uitrol van marketing- en communicatieacties gericht op succesvolle verkoop of verhuur van woningen. Alle commerciële facetten die na de ‘tekentafel’ van de architect voorbij komen nemen we uit handen. In huis hebben we design, communicatie en marketing. Met onze partners realiseren we: websiteontwerp, online leadgeneratie, copywriting, 3D-visualisatie…..

Over ons:
Stephanie en Frieke

SOFA bestaat uit het ‘comfortabele’ duo Frieke Severs en Stephanie Hoefnagel. Designer on top Frieke en Marketeer Stephanie. Samen goed voor 20+ jaar marketingervaring. Beiden als zelfstandig ondernemer in de wereld gestapt van marketing en ontwerp met speciale aandacht voor vastgoed, waarbij ze nu al meer dan 7 jaar werken voor grote en kleine ontwikkelaars.

Daadkrachtig acteren we met het Sofa-team in de vastgoedbranche en weten we (woning)bouwprojecten op de markt te presenteren en voor te bereiden voor verkoop/verhuur én de uiteindelijke (ver)bouw.

Advies nodig…

Waar kunnen we je mee helpen?