Sofa helpt
Strategisch,
Origineel,
Feilloos en
Accuraat

Expert in het begeleiden van projectontwikkelaars en ontwikkelaannemers op het gebied van vastgoedcommunicatie – en marketing.

Vanaf een stevig fundament, het creëren van een projectconcept op basis van het architectonisch ontwerp, doorpakken met uitrol van marketing- en communicatieacties gericht op succesvolle verkoop of verhuur van woningen.

Alle commerciële facetten die na de ‘tekentafel’ voorbij komen nemen we uit handen. In huis hebben we design, communicatie en marketing. Met onze partners realiseren we: websiteontwerp, online leadgeneratie, copywriting, 3D-visualisatie…

Onze diensten

Strategie / Positionering

De vastgoedwereld verandert continu. Duurzaamheid, woningtekort, verstedelijking, vergrijzing en zo verder… Een goede strategie uitstippelen is key. Alleen dan weten kopers/ huurders/fans/ stakeholders jouw project te vinden. Wij geven je richting om jouw vastgoedproject doeltreffend te positioneren. Succesvol, pragmatisch en realistisch.

Creatie / Visualisatie Project

SOFA creëert verrassende verfrissende veelbelovend vastgoedmarketing. Hoe we dat doen? We vertalen jouw project naar een totaalpakket design dat begrepen, geaccepteerd en gevoeld wordt door jouw doelgroep op de woningmarkt.

Leadgeneratie / Datacollection

Anticiperen om marktvraag kan alleen met slimme data. Met doeltreffende leadgeneratie en datacollection uit de markt bouwen we samen naar het hoogtepunt; start verkoop/ verhuur. Analyse van data maakt dat juiste keuzes worden gemaakt in prijs en aanbod. Samen met onze digitale partners leveren we jou data om op te sturen.

Communicatie / Dialoog

Het is de toon die de muziek maakt. Je koopt een thuis, geen huis…Dus tell the story! Elk vastgoedproject heeft een eigen identiteit en goed verhaal nodig. Daarnaast is heldere communicatie essentieel in vastgoedland. Omgevingsdialoog (omgevingswet), ook omwonenden zijn jouw partij. Wij spreken en schrijven te taal.

Verkoopmanagement

Goed advies is goud waard. Samenwerken met de juiste partners is daarom belangrijk. Begeleiding en coördinatie van verhuur/verkoopteams en makelaarskantoren zorgt voor optimaal scoren met een optimale prijsstelling. Perfecte leadopvolging, vertaling van de project USP’s naar de behoeftes van potentiële kopers of huurder en correctie deals. Wij coördineren, de (verkoop)partners spreken de taal van het project. Verkoopmanagement met impact als eindresultaat.

Offline & Online Campagne

Jouw propositie en positionering op de woningmarkt vraagt om pakkende doortastende campagnes. Wij verstaan de kunst van online en offline marketing, op het juiste moment, spot on en boeiend. Zo maken wij het verschil en zorgen we dat de campagne raakt!

Events

Van idee tot kopje koffie en van uitnodiging tot evaluatie. Totale eventorganisatie daar voelen we ons als een vis in het water. Voor elk doel een goed event. Of het nu gaat om omgevingscommunicatie met buurtbewoners of om commercieel ingestoken verkoopevents. Beleving telt en het op de juiste manier overbrengen van de boodschap met oog voor de doelgroep. Altijd effectief en creatief.

Advies nodig…

Waar kunnen we je mee helpen?

    Onze partners