Advies op maat
Interimopdracht

Heb je tijdelijk marketing- of communicatiecapaciteit nodig voor een vastgoed- of woningbouwproject? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn met ondersteuning ‘in house’.

  • Persoonlijk, betrokken en dichtbij
  • Meerdere uren beschikbaar (hybride of op locatie)
  • Directe aansturing of begeleiding van medewerkers

Door intensieve focus op jouw vastgoedproject in combinatie met onze expertise op vastgoedmarketing en -communicatie weten wat jouw organisatie nodig heeft. We spreken dezelfde taal en denken met je mee. Het tijdelijk in huis nemen van een marketingprofessional kan net het verschil maken voor jouw project om snel stappen te maken, een project vlot te trekken en procedures te versnellen en/of te verbeteren. Mogelijkheden bespreken? We vertellen je er graag meer over.

Over ons:
Stephanie en Frieke

SOFA bestaat uit het ‘comfortabele’ duo Frieke Severs en Stephanie Hoefnagel. Designer on top Frieke en Marketeer Stephanie. Samen goed voor 20+ jaar marketingervaring. Beiden als zelfstandig ondernemer in de wereld gestapt van marketing en ontwerp met speciale aandacht voor vastgoed, waarbij ze nu al meer dan 7 jaar werken voor grote en kleine ontwikkelaars.

Daadkrachtig acteren we met het Sofa-team in de vastgoedbranche en weten we (woning)bouwprojecten op de markt te presenteren en voor te bereiden voor verkoop/verhuur én de uiteindelijke (ver)bouw.

Advies nodig…

Waar kunnen we je mee helpen?